Contrast Tipizate Produsele dumneavoastră preferate la un click distanță

Banner contrast Tipizate

Dragostea noastră pentru tipar s-a transformat de-a lungul anilor în produse noi și servicii diversificate. Activăm în domeniul tipografic de mai bine de 15 ani, timp în care am continuat să îmbunatațim serviciile și produsele noastre. Experiența noastră și dedicația față de client, respectul muncii, sunt căteva din lucrurile care ne caracterizează. Vă invităm să descoperiți gama noastră de produse și servicii.
Bine ați (re)venit !

Nu uita, facturi in 8 zile
Formulare tipizate de stoc

Formulare tipizate de stoc

Facturi, chitanțe, avize, foi de parcurs, monetare, fișe etc. Formate A4, A5, A6, 1/3A4, 3/4A4 etc. Finisare în carnete, coli, seturi, modul continuu etc. Aceste produse se pot comanda din stoc, livrarea se efectuează in maxim 2 zile lucrătoare.

Comandă
Formulare tipizate personalizate

Formulare tipizate personalizate

Facturi, chitanțe, avize, foi de parcurs, monetare, fișe etc. Formate A4, A5, A6, 1/3A4, 3/4A4 etc. Finisare în carnete, coli, seturi, modul continuu etc. Pentru comandă este necesară completarea datelor de personalizat precum si seria si numerele, livrarea se efectuează in maxim 8 zile lucrătoare din momentul achitării produselor.

Comandă
Formulare complexe

Formulare complexe

Facturi, foi cu antet, personalizare documente diverse conform cerințelor dumneavoastră, astfel puteți aplica imaginea, sigla sau brandul propriu și pe documentele pe care le completați și folosiți zi de zi. Formate A3, A4, A5, 3/4A4, 1/3A4, A6. Finisare în carnete, coli, seturi, modul continuu etc. Pentru comandă este necesar să completați formularul de mai jos cu cerințele dumneavoastră și veți fi contactați in vederea finalizării comenzii. Livrarea se efectuează in maxim 8 zile lucrătoare din momentul achitării produselor.

Comandă

Formulare cu date variabile

Dumneavoastră ne trimiteți baza de date iar noi realizăm printul tranzacțional pe care îl doriți. Putem executa scrisori personalizate cu date variabile, facturi generate direct din baza dumneavoastră de date, coduri de bare unice pe fiecare document, extrase de cont, felicitări personalizate, campanii de marketing etc. Pentru a comanda este necesar să completați formularul de mai jos cu cerințele dumneavoastră și veți fi contactați in vederea finalizării comenzii. Livrarea se efectuează in maxim 8 zile lucrătoare din momentul achitării produselor.

Comandă

Analiză și corectare baze de date

Oferim servicii de analiză baze de date, creare rapoarte complexe, extragere date pe bază de filtre sau condiții complexe, data mining, management date, corecție baze de date, normalizare adrese, adăugare cod postal si/sau infocod etc

Grafică și design

Oferim servicii de grafică si design. Acest serviciu este gratuit pentru produsele achiziționate de la noi. Creare machete pentru produsele tipizate, realizare logo sau alte elemente grafice care apar pe documentele dumneavoastră.

Livrare produse

Livrăm in toata țara produsele noastre. In București livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 150 RON. In Țară livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 500 RON. Produsele pot fi ridicate și de la magazinul nostru.

Prețuri speciale

Oferim discount de preț în funcție de volum (cantitate). Pentru distribuitori oferim un plan avantajos de prețuri și termene de plată. Vă rugăm să ne contactați pentru o oferta detaliată.

Contact Contrast Tipizate

Piața Muncii
Bd. Basarabia nr. 5-7-9
București - Sector 2

Tel.: 0722 598 097

E: tipizate@contrast-center.ro

P: Luni - Sămbătă: 9:00 - 20:00

Lăsați-ne un mesaj sau efectuați o comandă